Linnéas Kroppsvård

Min bakgrund

Hej! Mitt namn är Linnea Sundström och jag driver företaget, Linneas kroppsvård

Lite information om min bakgrund Jag är diplomerad Shiatsu- och Mineralterapeut och har alltid intresserat mig för friskvård. Jag är även undersköterska och har arbetat ~ 14 år inom vården.

1995 anställdes jag vid Piteå Havsbad och var med om uppbyggnad och drift av deras SPA-avdelning. Jag jobbade som massös och tog hand om kur-behandlingar av olika slag.

Efter 2 års studier till Shiatsuterapeut vid Axelssons gymnastiska institut (AGI) i Stockholm startade jag företaget Linneas kroppsvård sommaren 1998. Våren 1999 gick jag även AGI:s kurs i Massage & Dyslexi, och fotzonterapi-kurs.

Mineralterapeututbildningen gick jag hos Gertrud Rullander i Hammar. Dessutom har jag egna erfarenheter av hur sur miljö och stress kan påverka hälsan och att min typ av behandlingar hjälper.

Nu satsar jag på att hjälpa andra i sina prosesser på sin väg till en bättre hälsa, större medvetenhet och kärleksfullhet mot sig själv för att nå balans i livet.

”Hälsa är kvalité”

Biologisk läkekonst Friskvård på kroppens villkor

Naturen är försurad! Men också människan påverkas när vi utsätts för sur miljö och vatten. Dessutom förvanskas födan genom olika industri-processer och kemikaliebehandlingar

Krämpor är kroppens sätt att berätta att något är fel. Orsaken behöver inte vara där symptomen visar sig utan kan finnas någon annanstans.

Behandlingen höjer ditt medvetande på olika sätt.

Diagnos inngår exempelvis via ansikte, tunga, ögon, rygg, fötter, öron och urin.

Du får en helande & balanserande behandling och naturmedel som har uppbyggande och utrensande effekt.

Välkommen att boka tid

Telefon: 0920-23 11 18

Mobil: 070-652 35 77

suntliv@gmail.com

Praktik: Kronan H1, Luleå

Presentkort!

Välkommen gåva!

Har vi glömt bort vår naturliga självläkande förmåga?

Precis som en växt börjar växa när den får näring och solljus, kommer människan att växa och förändras om hon får kontakt med livsenergin, kommer i en kärleksfull miljö och får näringsrik föda.

VARMT VÄLKOMMEN!