Linnéas Kroppsvård

Tarmreningskur

Tarmreningskur

Ett triangeltänkande som jag tycker är enkelt och logiskt är att hitta balansen inom oss själva: Mental hälsa / Strukturen i vår kropp / Kost, vatten, vitaminer och mineraler måste vara liksidigt för att vi ska kunna må bra. Om vi ger oss tid att stanna upp en stund och fundera på hur vårt liv ser ut så hittar vi ofta själva vilka förändringar vi kan göra för att förbättra vår egen situation. Även om det känns tillfredställande, kan det bli bättre? Det viktigaste vi kan ge oss själva är tiden till eftertanke.

HUR SER DIN TARM UT?

Nästa frågor: Hur mår du? Hur är ditt pH-värde? Tarmen är vårt rotsystem. Om vi liknar oss likt en blomma, så vet vi att om roten mår dåligt så ser vi det i bladverket eller växtdelarna (talltoppen)När vi blir försurade sker det först i tarmen. De goda tarmbakterierna får sämre livsmiljö medan de toxiska fientliga bakterier/svampar och parasiter trivs bättre ju mer försurad du blir.(likt gräsmattan som mossar igen när mineralerna dräneras ur jorden)

Vårt näringsupptag och tarmflorans bakteriebalans är A & O för ett bra imunförsvar och en god hälsa. Om du har gifter från tarmen som läker ut via blodet blir det en belastning för imunförsvaret, får det fortgå blir lymfsystemet, Lever eller njurar belastade. Via diagnos & behandling kan vi upptäcka dessa obalanser och då återställa balansen igen. Vi kan ha upp till 5 kilo gifter i tarmen som gör dej trött, deprimerad, får verk, mm Tarmreningskur är bra att göra via intag av örter i tablettform, pulver eller dryck. Då försvinner inte de goda tarmbakterierna som vi skall vara rädda om. Välkommen för en koll om hur du har det med tarmen. Boka själv via gröna knappen till höger.