Linnéas Kroppsvård

Naturen- Maten- Hälsan

Naturen- Maten- Hälsan för den självläkande människan

Har vi glömt bort vår naturliga självläkande förmåga? Vi kanske behöver lära oss att ta hand om vår kropp bättre!?

Precis som en växt börjar växa när den får näring och solljus, kommer människan att växa och förändras om hon får kontakt med livsenergin, kommer i en kärleksfull miljö och får näringsrik föda.

Lyssna på föredraget - där Du lär Dig svaren på bl.a. dessa frågor:

Vad berättar symptomen? Är sjukdomen bara ett namn?

Varför får vi kroniska åkommor?

Kan du slippa övergångsbesvär?

Varför drabbas kvinnor mer än män av ex.vis Fibromyalgi, Ostioporos(benskörhet) och i allt lägre åldrar?

Ett stort problem vid graviditeter är “Foglossning”. Går det att förebygga?

Vår miljö har blivit en mineraltjuv, p.g.a. försurningen. Vi får näringsbrister och blir också försurade precis som våra MATjordar.

AKTUELL FÖRELÄSNING!

VARMT VÄLKOMMEN till Vuxenskolan Bangårdsg,12 A (södra hamn) Lörd 15 feb kl 14 Föreläsare: Linnéa Danell Dipl: Shiatsu & Mineralterapeut www.sundare.net http://www.sv.se/sv/Hemsidesmallar/Avdelningar/Norrbotten/Sok/?quicksearchquery=&vform=2 Har andra länder hunnit längre än Sverige? Debatt om BOT avdraget önskas V a r m t v ä l k o m n a Mitt erbjudande till företag och föreningar! Vi skräddarsyr ett tema som passar er grupp och jag kommer ut till er på avtalad tid.

Ytterligare exempel på föredrag!

DEN SJÄLVLÄKANDE MÄNNISKAN!

Vår kropp kan läka själv. Det finns en inbyggd kod i kroppen som vet hur varje ställe i kroppen skall se ut och fungera, Har vi av en eller flera anledningar kommit i obalans med oss själva kan kroppen uttrycka detta på olika sätt. Det är då vi kan bli oroliga när vi inte förstår vad kroppen säger.

Jag har lärt mig att tolka orsakerna till de olika uttryckssätt kroppen gör. Genom utbildning innom biologisk läkekonst och erfarenheter som samlats under de 20 år som gått har jag också lärt mig en del vägar som är lämpliga att ta för att komma i balans igen.

Jag åker gärna ut och håller föreläsningar eller studiecirklar vart det önskas. Där kan jag lära ut om egenvård och en del samband som finns och vad Du kan lära Dig för knep i vardagen för en bättre hälsa. Välkommen att ringa och ge förslag till ett möte.