Linnéas Kroppsvård

Örter ur naturens apotek

Kursen på tre tillfällen omfattar: inblick i de vanligaste örter omkring oss. Hur vi kan använda dem för en bättre hälsa. Kompendie ingår. Kursen på en heldag innefattar följande: Regndroppstekniken är en mjuk och varsam SPA-behandling som bara tar en dag att lära sig. Behandlingen är mycket effektiv mot framförallt rygg- och nackproblem genom kraften i eteriska oljor av terapeutisk klass.

Regndroppstekniken baseras på de många vetenskapliga studier som visat att många som lider av skolios eller andra ryggbesvär också har en inflammation på dessa ställen i ryggen. Genom att applicera eteriska oljor som är antiinflammatoriska kan man hjälpa kroppen att korrigera dessa förskjutningar i ryggraden. I en stor studie rapporterade 89% av totalt 422 regndroppsteknik-klienter att deras hälsa förbättrats. (A Statistical Validation of Raindrop Technique, David Stewart, Care Publications). De eteriska oljorna stärker också immunförsvaret och påverkar även känslocentrum i hjärnan via doftsinnet. Därmed är regndroppsmassagen också en mycket välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning.

TERAPEUTISK KLASS

Oljorna som används kommer från Young Living Essential Oils. De läkeörter som används är varsamt och ekologiskt framställda för att så mycket av de verksamma ämnena skall finnas i största möjligaste mån. Därför kallas de för terapeutiska oljor.

Kurs innehåll:

Komplett utbildning i regndroppstekniken. Nio eteriska oljor stryks ut på fötterna och ryggen med mjuka rörelser, varvid hela kroppen behandlas. Mot slutet ligger klienten med en uppvärmd handduk på ryggen för att oljorna skall verka bättre. Tekniken är lätt att lära sig och lätt att ge, men ändå verksam och effektiv, för det är oljorna som gör jobbet! Du kan också använda delar av regndroppstekniken som komplement till och förstärkning av vilken annan behandlingsform du än sysslar med. Du får kursintyg efter genomgången kurs.

Vi har även regelbundna uppföljningar då du kan slipa på tekniken och dryfta om funderingar.

KURSAVGIFT:

900 kr inklusive moms. Det tillkommer 1300:- för oljorna. Oljorna räcker både för kursen och för ytterligare ca 10 behandlingar

LÄRARE

Linnéa Danell Sundström Dipl Kropps & Näringsterapeut sedan 1998

KURSDATUM:

Våren & Hösten 2013 3dagarskurs á 3 timmar startar 21 mars 18,00-21,00 Kvällsföreläsning om örter ur naturens apotek: 27 april Ca 18,00 Cirka en vecka före kursen får du en kursbekräftelse. Välkommen att anmäla dig till en fantastisk kurs!

ANNMÄLAN

Linnéa Danell Sundström tel: 0920-231118 e-post: suntliv@gmail.com