Linnéas Kroppsvård

Grundkurs i SHIATSU

Nu har Ni chans att lära Er grunderna i Shiatsu! Ni lär er behärska en allmänt välgörande behandling för att stärka hälsan i familjen.

Inga förkunskaper fordras.

SHIATSU ”Energiflödesmassage”

Shiatsu är en kombination av tryck o sträckning i ett mjukt dynamiskt flöde. Under en behandling ligger man på en madrass på golvet med kläderna på. Terapeuten trycker och töjer på olika aku-punkter efter meridianerna för att balansera kroppens energiflöden. Metoden kommer från Japan och behandlingen går ut på att balansera livsenergierna genom att frigöra stagnationer och blockerade tillstånd i kroppen genom tryckningar. Dessa kan göras med fingrar, handlov, knogar, knän, fötter, armbågar osv. Behandlingen ökar energin till olika delar av kroppen, vilket stimulerar, stärker och syresätter dessa områden. Behanlingen leder till att kroppens egen intelligens blir effektivare dvs. kroppen upptäcker själv vad den behöver göra för att komma i bättre balans och fungera bättre.

Du lär dig: Teori och praktik varvas under kursen. Yoga och Qi gong övningar ingår för egenvården under kursen.

KOSTNAD & Kurslängd

Kursen är på totalt 24 timmar fördelad på 8 dagar Priset för en person: Totalt: 2750 kr inklusive moms och kurs material Anmälningsavgift: 1000 kr inbetalas när kursstart är planerad på Bankgironr: 5649-2911 Resterande betalas vid kursstart. OBS! Kursen startar när ca 8 personer anmält sitt intresse att delta. Varmt välkommen med frågor och anmälan till Linnea Danell Sundström Dipl. Shiatsu & Mineralterapeut

Telefon: 0920- 23 11 18

Mobil: 070-6523577

E-post: suntliv@gmail.com