Linnéas Kroppsvård

Ofrivillig barnlöshet

Infertilitets problem

Hur kan zonterapin hjälpa mot ofrivillig barnlöshet? Först och främst stimuleras helningsprosesser i cellerna genom att ökad syresättning påskyndar avgiftningen och utrensning, vilket sker även i livmodern. Livmodern är som ett litet fågelbo som måste vara rent och fint innan ett embrio kan trivas. Zonterapin stimulerar det hormonella till rätta, genom att stimulera de endokrina körtel systemet.

De flesta människor är försurade

P-piller, spiral och miljögifter vanliga orsaker till många unga människors barnlöshet idag. De har kanske ätit p-piller i många år, och sedan tror det går att bli gravid så fort de slutat. Efter att ha lurat kroppen med syntetiska hormoner tar det tid för kroppen att bli avgiftad och komma i balans igen. Om vi går omkring med för lågt pH värde i kroppen blir vi förgiftade (se fliken om syra-bas balansen) Tarmen får inte heller vara försurad. Då trivs de fientliga bakterierna och candidasvamar bättre. Candida överväxt innebär att östrogen balansen störs. De goda tarmbakterierna samverkar och tillverkar även hormoner. (se fliken om Candida) Det som behövs för att avsyra kroppen är att äta kosttillskott av mineraler i rätt balans. Koppar spiral ligger i kroppen och avger koppar. Många kvinnor går med tysta infektioner i kroppen på grund av det. Efter några zonterapi behandlingar kan kvinnan få ont i underlivet med svarta flytningar. Utrensningen kan vara klar efter flera mensperioder

En av sex par har problem med infertilitet

Det har uppskattats att så många som ett av sex par har problem med nedsatt förmåga att bli gravid och behålla barnet.Om ni haft oskyddat sex i ett år (eller om du är över 35) och fortfarande inte lyckats, kanske ni börjar undra om ni har infertilitetsproblem. För de som vill söka medidcinsk hjälp, är det vanligaste steget att ta kontakt med en fertilitetsklinik eller gynekolog. Många fertilitetsproblem kan identifieras och de flesta behandlas. De vanligaste orsakerna är: HOS KVINNOR •endometrios (livmoderslemhinnan växer utanför livmodern), • ägglossningsproblem (mogna ägg släpps ej från äggledaren på grund av hormonella obalanser) • sänkt äggkvalitet (åldersrelaterat), •cystor på äggstockarna, otillräckligt hormonproduktion och sporadisk ägglossning, •blockerade eller skadade äggledare på grund av sexuellt överförbara sjukdomar eller ärrvävnad,. HOS MÄN •blockering i sädeskanalerna pga sexuellt överförbara sjukdomar, åderbråck i pungen, •spermieproblem (nedsatt spermiehalt, nedsatt rörelseförmåga hos dessa eller missformade spermier)pga miljögifter. Många har gått på stora utredningar och kanske gjort både inseminationer och provrörsbefruktning innan de går till en zonterapeut. De har varit utsatta för stor psykisk stress, eftersom man ska mäta temperaturen och hålla koll på flytningar för att se hur sekretet ser ut. Samlagen ska dessutom ske på bestämda dagar och tider. Sedan går man i spänning och hopp till nästa mensperiod. Det är inte så lätt att vara lugn och avspänd...

Är zonterapin farlig på något sätt?

Zonterapin kan inte skada, ger inga biverkningar. Det är tvärtom så att efter ett tag märker du förbättringar på flera plan: du blir lugnare, sover bättre på nätterna, får mindre huvudvärk, bättre matsmältning, bättre tarmfunktion, regelbunden och smärtfri menstruation (innan mensen uteblir pga en graviditet)... Hela kroppen får en positv påverkan.

Hur länge behövs behandling?

Det varierar från person till person men i regel behövs det mellan 10-40 behandlingar (en gång i veckan) innan det ger resultat. Iblan måste även mannen gå på behandlingar. Rökning! Om den som går på behandling för barnlöshet röker uppmanr jag henne eller honom att sluta med det. Nikotin har ett sammandragande effekt på blodkärlen, cirkulationen i kroppen blir nedsatt, även i underlivet. Även spermierna blir färre och slöa av rökning. Mannen bör även akta sig för varma bad, varma bilstolar och åtsittande jeans. Boka Tid-genom telefon, SMS, Mail eller meddelande på mobilen. Boka direkt har upphört!