Linnéas Kroppsvård

Ansiktsbehandling & Ansiktsakupresur

I ansiktet uttrycks och fastnar blockerade energiflöden som finns i kroppen. Exempel på obalanser i ansiktet. Näringsbrister visar sig ofta i rynkor. Blockering i nacken visar sig med fåror i pannan. Hudproblem kommer oftast innifrån och kan oftast bero på tarm eller matsmältningsproblem.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

-Du får en ansiktsrengöring med Aloé Vera rengöringskräm som öppnar porerna och rengör. -Dagkräm som närar, helar, fuktar, stänger porerna och balanserar huden, med Aloé Vera Sedan trycker jag på akupunkturpungter med fingertopparna för att öppna upp flödet av energier så att det påverkar hela kroppen.

VAD KAN BEHANDLINGEN GÖRA FÖR DIG? * Behandlingen gör att du kan slappna av djupt * Cirkulationen ökar till ansiktet. * Att Du sedan ser mer vital ut blir en extra bonus. * Blodcirkulationen i ansiktet ökar och huden blir fräschare * Behandlingen passar alla åldrar * Kan med fördel kombineras med andra kroppsterapier som t.ex hand-och fotzonterapi, shiatzu, klassisk massage * Är naturlig, inga kemiska substanser * Löser upp spänningar och stress i kroppen Förbättrar cirkulationen * Avslappnande, frigör endorfiner (naturlig smärtlindring) * Har en förebyggande inverkan på hälsan * Den kreativa och produktiva förmågan förbättras * Underlättar kontakten med kroppen och förståelsen för den egna hälsan

  Ansiktsakupresur - en skönhetsbehandling

Även om syftet med behandlingen är att i första hand stimulera meridianer, centrala nervsystemet och blodcirkulationen, påverkar ansiktszonterapin ansiktet så att man också blir vackrare. Blodcirkulationen i huden ökar och rynkor kan försvinna när depåer och blockeringar i systemet behandlas. Behandlingen upplevs som en bestämd massage, avslappnande och stimulerande på samma gång. En behandling tar omkring en timme. Behandlingen är förebyggande och det gör gott att få en behandling regelbundet.

Har Du värdebevis?

För denna behandling kan du utnyttja värdebeviset. Boka Tid-genom telefon, SMS, Mail eller meddelande på mobilen. Boka direkt har upphört! VÄLKOMMEN ATT KÄNNA PÅ EFFEKTEN AV EN BEHANDLING!